Workshop

Workshop: "van in het vel tot op je bord"

laagdrempelig, betrokken, interactief, leerzaam, zeer gezellig en meer

Op mijn lokatie of op een lokatie naar uw keuze! Zie ook mijn filmpje hierboven.

Als indivdu of als groep!

 

In Arnhem

Op een prachtige locatie genoemd "kweekland", verzorg ik mijn workshops, dit is een prachtig mooi stuk grond waar biologische groenten, fruit en bloemen gekweekt worden. De werkplek is op een helling met bovenop een zeer grote glazen kas waar ik in de zomer en winter kan koken. Echt uniek! De workshops in Arnhem zijn het maximaal aantal deelnemers 12 personen.

Ik neem een ree of wildzwijn in het vel mee, en ik neem u mee in alle stappen die nodig zijn van "in het vel tot op het bord".

En laat ik ondertussen zien hoe je messen kan slijpen en vertel ik wat voor heerlijke gerechten en producten van de diverse delen kan maken. Kijkt u liever dan toe en bent u meer geïnteresseerd in wat ik u vertel of bent u meer geïnteresseerd in een kok die wild voor u bereid kan dit natuurlijk ook. Het is mogelijke dat u en of uw gasten hieraan mee helpen en dat we samen van begin tot het eind lekker gaan genieten van dit prachtige vlees. We villen, slachten, benen uit en vliezen het dier en daarna gaan we het gezamelijk bereiden. Hierbij maak ik heerlijke sauzen, winter of zomerstamppot e.d. Ik zorg tijdens de workshops voor hapjes, biologische vruchtensap heerlijke wijn en bier.

De prijs per persoon is euro 89.95, inclusief de drank

Juli: ree

4 + 18

Augustus: ree

1 + 15

September: ree

Gereserveerd voor groepen

Oktober: wildzwijn

3 + 17

November: wildzwijn

7

December: wildzwijn

12

Op locatie

Als u mij als groep boekt maken we een plan met wat u wilt eten, wat we maken, op de BBQ, in de keuken. Het aantal personen is in overleg.

We kunnen, bief, braadstuk, maken, hele lende of filet bereiden, saté klaar maken etc etc.

De prijs per persoon is euro 89.95, inclusief de drank, exclusief de kilometers, hier reken ik 19 cent per kilometer voor.

 

Via het contact formulier onder de foto's kunt u vragen stellen en boeken.   

Heeft u een vraag over mijn workshops?

beschermd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden